Vervoer

Vervoer

Overbrengen

Direct na een overlijden moet de overledene misschien worden vervoerd naar een rouwcentrum of bijvoorbeeld vanuit het ziekenhuis naar huis. Levatio Uitvaartzorg zorgt voor professioneel en respectvol vervoer. Wij beschikken over auto’s die voldoen aan alle hygiëne- en veiligheidsvoorschriften.

Rouwvervoer

Ook op de dag van de uitvaart kunnen wij het vervoer voor u verzorgen. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden van eventueel in te huren bijzondere vervoersmiddelen, zodat u vervoer kunt kiezen dat het beste bij de overledene past.

Wij bieden onder andere een:

  • Rouwauto
  • Loopkoets
  • Koets met paarden
  • Volgauto’s
  • Bakfiets

Locaties

Wensenboek

Het is prettig als de nabestaanden rekening houden met uw wensen wanneer u straks overlijdt. Daarvoor stellen wij u graag het Wensenboekje ter beschikking. Een document waarin u al uw uitvaartwensen van tevoren vastlegt en waarmee u geen vragen voor de nabestaanden achterlaat. U kunt het Wensenboekje kosteloos aanvragen bij Levatio Uitvaartzorg.

Slide 1
Image is not available

We zijn erg tevreden over de zorg en begeleiding van Levatio.
Aan alles werd gedacht, tot aan de kleinste details.
Met allemaal vriendelijke mensen!
We kijken op een fijne manier terug op een mooi afscheid.
Bedankt.

Familie Van der Locht
Slide 1
Image is not available

Wij zijn erg tevreden over de uitvaartbegeleiding van Levatio. Het was persoonlijk, aan alles werd gedacht en er werden creatieve opties aangereikt. Daarom is de uitvaart van mijn vader precies geworden zoals wij het wilden en zoals hij het zou hebben gewild.

Familie Van Oorschot
Slide 1
Image is not available

Een hele mooie persoonlijke begeleiding. Ook de begeleiding naderhand is super.

Familie Van Grinsven
previous arrow
next arrow