Na de uitvaart

Voor en tijdens de uitvaart wordt u door een van de uitvaartverzorgers van Claassen Uitvaartzorg ondersteund en begeleid. Maar ook daarná zijn wij er graag voor u, zowel voor het regelen van enkele praktische zaken als voor begeleiding bij het rouwproces.

Wat moet er gebeuren

Na de uitvaart krijgt u te maken met de volgende zaken:

  • Keuze dankbetuiging en advertentie en opstellen tekst

  • Keuze grafsteen of urn

  • Keuze as-sieraad of sieraad met vingerafdruk.

Onze dienstverlening reikt verder dan de uitvaart. Wij weten uit ervaring hoeveel er op u afkomt in de periode na een overlijden en dat hiervoor vaak onnodig kosten worden gemaakt.

U krijgt van ons een account, welke een overzicht geeft van alle acties die er na een overlijden genomen dienen te worden. Op basis van de situatie van de overledene en uw situatie als nabestaande wordt de online checklist automatisch aangepast. Zo ziet u alleen wat voor uw situatie relevant is.

In de door u te nemen acties wordt u voorzien van uitgebreide informatie die u naar eigen behoefte kunt raadplegen. Daarnaast worden er ook veel zaken automatisch voor u geregeld, zoals het opzeggen van abonnementen, contracten en accounts.

Nabestaandendesk ontzorgt

Na het overlijden van een dierbare moet er veel geregeld worden. Allereerst de uitvaart en daarna de praktische zaken rondom de erfenis, de woning, belastingen en het opzeggen van verzekeringen, abonnementen, etc. Tot op heden was de afwikkeling van de nalatenschap een ingewikkeld en langdurig traject dat soms tot hoofdbrekens leidde. Met Nabestaandendesk, dat ontwikkeld is samen met de uitvaartbranche, verandert dit nu totaal.

Nabestaandendesk

Gebouwd om nabestaanden te ontzorgen

Nog nooit was het zo eenvoudig om een nalatenschap te regelen. Nabestaanden worden o.a. ontzorgd door:

  • Snel overzicht in alles wat geregeld moet worden en inzicht in wie erfgenamen (kunnen) zijn;

  • Informatie helemaal toegespitst op persoonlijke situatie;

  • Op persoonlijke situatie afgestemde checklist met automatische meldingen en mails zodat nabestaanden niets vergeten;

  • Support- en helpdesk staat voor u klaar wanneer het even niet lukt. Snel overzicht in alles wat geregeld moet worden en inzicht in wie erfgenamen (kunnen) zijn.

Direct inloggen
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then