Over Levatio

Over Levatio Uitvaartzorg

De kracht achter
Levatio Uitvaartzorg

Mijn naam is Marjan Danen-van de Groenendaal RU. Voorheen was ik werkzaam als supervisor/manager bij een groot amerikaans bedrijf in contactlenzen. In 2009 besloot ik mijn hart te volgen en heb ik de HBO-vakopleiding uitvaartbegeleider gevolgd. Tijdens de opleiding heb ik bij verschillende uitvaartondernemingen werkervaring opgedaan.

De reden dat ik voor het vak uitvaartbegeleider heb gekozen is de dood van mijn ouders, een voorbeeld hoe het niet moet en een voorbeeld hoe je met een goed gevoel terug kan kijken op een afscheid dankzij een goede begeleiding. De doorslag werd het verlies van de vader van mijn kinderen. Zo’n verlies is gelijk een aardbeving, de dagelijkse dingen zijn dan even niet meer belangrijk. voor mijn kinderen heb ik samen met mijn vriendin en de kinderen een afscheidsdienst mogen samenstellen. De dagen tussen het overlijden en de uitvaart zijn zo bijzonder intens. Maar naast het verdriet zijn het ook hele mooie en bijzondere dagen.

Als uitvaartbegeleider vind ik het telkens weer een voorrecht om op een zéér pijnlijk en moeilijk moment binnen te komen bij naasten die nog maar kort een dierbare hebben verloren. Naast al hun verdriet en emoties moeten er ook beslissingen genomen worden omtrent de uitvaart. Erg belangrijk hierin is dat de naasten niet alles de eerste dag hoeven te beslissen, nee stap voor stap. Ik vind het dan ook erg belangrijk er voor de nabestaanden te zijn, naar hen te luisteren en te zorgen voor een waardig en passend afscheid. Geheel in de stijl en naar wens van hun dierbare. Ook vind ik het erg belangrijk dat de kinderen bij het afscheid actief worden betrokken. Mijn betrokkenheid hierin is groot. Ik wil de naasten begeleiden en steunen in hun verdriet.

Door mijn vak voel ik me een bevoorrecht mens!

Locaties

Wensenboek

Het is prettig als de nabestaanden rekening houden met uw wensen wanneer u straks overlijdt. Daarvoor stellen wij u graag het Wensenboekje ter beschikking. Een document waarin u al uw uitvaartwensen van tevoren vastlegt en waarmee u geen vragen voor de nabestaanden achterlaat. U kunt het Wensenboekje kosteloos aanvragen bij Levatio Uitvaartzorg.

Slide 1
Image is not available

We zijn erg tevreden over de zorg en begeleiding van Levatio.
Aan alles werd gedacht, tot aan de kleinste details.
Met allemaal vriendelijke mensen!
We kijken op een fijne manier terug op een mooi afscheid.
Bedankt.

Familie Van der Locht
Slide 1
Image is not available

Wij zijn erg tevreden over de uitvaartbegeleiding van Levatio. Het was persoonlijk, aan alles werd gedacht en er werden creatieve opties aangereikt. Daarom is de uitvaart van mijn vader precies geworden zoals wij het wilden en zoals hij het zou hebben gewild.

Familie Van Oorschot
Slide 1
Image is not available

Een hele mooie persoonlijke begeleiding. Ook de begeleiding naderhand is super.

Familie Van Grinsven
previous arrow
next arrow