Over Levatio

Over Levatio Uitvaartzorg

De kracht achter
Levatio Uitvaartzorg

Mijn naam is Marjan Danen-van de Groenendaal RU. Voorheen was ik werkzaam als supervisor/manager bij een groot amerikaans bedrijf in contactlenzen. In 2009 besloot ik mijn hart te volgen en heb ik de HBO-vakopleiding uitvaartbegeleider gevolgd. Tijdens de opleiding heb ik bij verschillende uitvaartondernemingen werkervaring opgedaan.

De reden dat ik voor het vak uitvaartbegeleider heb gekozen is de dood van mijn ouders, een voorbeeld hoe het niet moet en een voorbeeld hoe je met een goed gevoel terug kan kijken op een afscheid dankzij een goede begeleiding. De doorslag werd het verlies van de vader van mijn kinderen. Zo’n verlies is gelijk een aardbeving, de dagelijkse dingen zijn dan even niet meer belangrijk. voor mijn kinderen heb ik samen met mijn vriendin en de kinderen een afscheidsdienst mogen samenstellen. De dagen tussen het overlijden en de uitvaart zijn zo bijzonder intens. Maar naast het verdriet zijn het ook hele mooie en bijzondere dagen.

Als uitvaartbegeleider vind ik het telkens weer een voorrecht om op een zéér pijnlijk en moeilijk moment binnen te komen bij naasten die nog maar kort een dierbare hebben verloren. Naast al hun verdriet en emoties moeten er ook beslissingen genomen worden omtrent de uitvaart. Erg belangrijk hierin is dat de naasten niet alles de eerste dag hoeven te beslissen, nee stap voor stap. Ik vind het dan ook erg belangrijk er voor de nabestaanden te zijn, naar hen te luisteren en te zorgen voor een waardig en passend afscheid. Geheel in de stijl en naar wens van hun dierbare. Ook vind ik het erg belangrijk dat de kinderen bij het afscheid actief worden betrokken. Mijn betrokkenheid hierin is groot. Ik wil de naasten begeleiden en steunen in hun verdriet.

Door mijn vak voel ik me een bevoorrecht mens!

Locaties

Wensenboek

Het is prettig als de nabestaanden rekening houden met uw wensen wanneer u straks overlijdt. Daarvoor stellen wij u graag het Wensenboekje ter beschikking. Een document waarin u al uw uitvaartwensen van tevoren vastlegt en waarmee u geen vragen voor de nabestaanden achterlaat. U kunt het Wensenboekje kosteloos aanvragen bij Levatio Uitvaartzorg.

Slide 1
Image is not available

Wij hebben een zeer intense tijd, mede door de ondersteuning van Levatio,
als fijn ervaren. Wij hadden de regie zelf volledig in de hand. Erg prettig.

Familie Sijstermans
Slide 1
Image is not available

Wij hebben de mensen achter Levatio leren kennen als zeer prettige gesprekspartners. Ze hebben oprechte zorg om de uitvaart te verzorgen zoals de famiile het zou willen.

Familie Krol
Slide 1
Image is not available

Betrokken, medelevend, meedenkend, meevoelend, kortom ze zorgden voor een mooi afscheid waarin onze wensen vooraan stonden gewoon helemaal perfect!!!

Familie van der Cammen
previous arrow
next arrow