Locaties

Locaties

Huîs van Troost
in Veghel

Huîs van Troost

Prins Willem Alexander Sportpark 1
5461 XL Veghel

In het ‘Huîs van Troost’ in Veghel geven we mensen de tijd om afscheid te nemen op een manier die bij hun past. In gezamenlijk overleg bepalen we de dag van de uitvaart en u heeft als familie de gehele dag de beschikking over het uitvaartcentrum zodat u geen andere rouwstoet hoeft te kruisen. Wij verzorgen één uitvaart per dag, echter een avonddienst is natuurlijk altijd mogelijk omdat de uitvaart met een samenzijn dan reeds is afgesloten.

Familiekamers
‘Balkum & Mirroi’

Familiekamers ‘Balkum & Mirroi’

Reijerspad 4
5258 AZ Berlicum

Wij hebben in berlicum twee 24uurs kamers met een gezamenlijke koffieruimte. De familie krijgt een sleutel en kan 24 uur per dag bij hun dierbare zijn voor een vaste prijs per dag. Deze prijs is inclusief onbeperkt koffie en thee.

Uitvaartcentrum
Levatio Uitvaartzorg

Uitvaartcentrum Levatio Uitvaartzorg

Reijerspad 4
5258 AZ Berlicum

Locaties

Wensenboek

Het is prettig als de nabestaanden rekening houden met uw wensen wanneer u straks overlijdt. Daarvoor stellen wij u graag het Wensenboekje ter beschikking. Een document waarin u al uw uitvaartwensen van tevoren vastlegt en waarmee u geen vragen voor de nabestaanden achterlaat. U kunt het Wensenboekje kosteloos aanvragen bij Levatio Uitvaartzorg.

Slide 1
Image is not available

Wij hebben een zeer intense tijd, mede door de ondersteuning van Levatio,
als fijn ervaren. Wij hadden de regie zelf volledig in de hand. Erg prettig.

Familie Sijstermans
Slide 1
Image is not available

Wij hebben de mensen achter Levatio leren kennen als zeer prettige gesprekspartners. Ze hebben oprechte zorg om de uitvaart te verzorgen zoals de famiile het zou willen.

Familie Krol
Slide 1
Image is not available

Betrokken, medelevend, meedenkend, meevoelend, kortom ze zorgden voor een mooi afscheid waarin onze wensen vooraan stonden gewoon helemaal perfect!!!

Familie van der Cammen
previous arrow
next arrow