Diverse mogelijkheden binnen onze locaties.


Huîs van Troost

In het ‘Huîs van Troost’ geven we mensen de tijd om afscheid te nemen op een manier die bij hun past.

Er kan gekozen worden voor een dagdeel; ochtend, middag of avond. Zo kunnen naasten in alle rust een ceremonie houden en vervolgens een passend arrangement of drankje gebruiken in het horeca gedeelte genaamd Zaal ‘Coîre’. Aansluitend kan de familie in besloten kring hun dierbare begeleiden naar het crematorium of begraafplaats.

In de tijd voorafgaand aan de uitvaart kan men gebruik maken van onze faciliteiten: een ‘familiesuîte’ en de ’24-uurs kamer’ die persoonlijk ingericht kunnen worden en waar de naasten zelf een sleutel van krijgen. Er is ook een huiselijke verzorgingskamer en een ruime aula. Deze beschikt over 152 zitplaatsen aangevuld met comfortabele staanplaatsen, maar de aula is ook te verkleinen voor een kleiner gezelschap. Er zijn optimale beeld- en geluidsfaciliteiten, streaming, ringleiding en een perfecte akoestiek.

Prins Willem Alexander Sportpark 1
5461 XL  Veghel
 085 – 33 01 005
info@huisvantroost.nl

www.huisvantroost.nl


Familiekamers ‘Balkum & Mirroi’

De twee familiekamers (24-uurs kamers) zijn ruimtes waarin een overledene wordt opgebaard en waar de familie 24 uur per dag toegang heeft met een eigen sleutel.

Deze ruimte is door de familie zelf aan te kleden met persoonlijke spullen. Ook staat er een scherm waarop de familie muziek kan afspelen en foto’s kan laten passeren. Aan de familiekamers grenst de koffieruimte. Hiervan mag de familie dan ook te allen tijde kosteloos gebruik maken.

Mercuriusplein 80c
5258 AW  Berlicum

Rouwcentrum ‘Berlicum – Middelrode’

Rouwcentrum ‘Berlicum – Middelrode’ is overgenomen door Levatio Uitvaartzorg. Momenteel wordt hier hard gewerkt om de locatie een nieuwe uitstraling te geven.

Reijerspad 4
5258 AZ  Berlicum